Coşul tău este gol!

Thibaut Courtois ar putea părăsi Chelsea în zilele următoare, ad

06.08.2018 0
Managerul echipei Chelsea, Maurizio Sarri, a sugerat că este deschis să-l permită lui Thibaut Courtois să plece de la Stamford Bridge în această săptămână dacă portarul cere să plece.
 
Agentul lui Courtois, Christophe Henrotay, a declarat că jucătorul dorește să se mute la Real Madrid pentru a fi mai aproape de fiica sa, care locuiește în Spania. Dar Sarri spune că belgianul, care se întoarce luni după plecarea la Cupa Mondială, trebuie să își explice personal ambițiile înainte ca Chelsea să ia în considerare acceptarea unei oferte pentru el.
 
- Nu mă interesează agentul, spuse Sarri. Vreau să aud Courtois. Dacă mâine Courtois îmi spune același lucru [ca agentul], atunci trebuie să vorbesc cu jucătorul meu, desigur. Pentru că vreau doar jucători cu un nivel foarte ridicat de motivație. "
 
Cealaltă condiție a acordării unui transfer pentru Courtois este că Chelsea va asigura o înlocuire înainte de termenul limită de transfer joi. Deși a fost numit succesor al lui Antonio Conte la Stamford Bridge în această vară, Sarri nu a lucrat încă cu Courtois și cu alți cinci jucători care au primit pauze prelungite după Cupa Mondială, inclusiv Eden Hazard și N'Golo Kanté. Italianul a spus că acesta a fost unul dintre motivele pentru care echipa sa a fost bătută în mod serios cu 2-0 de Manchester City în Scutul Comunității.
 
Chelsea părea slab și bolnav și Sarri a spus că mai degrabă va continua să lucreze cu ei pe terenul de antrenament decât să joace marți cu prietenul împotriva lui Lyon. El a spus că nu știe cât timp i-ar face să-și încorporeze stilul. "Deci este foarte dificil. Depinde de mine si depinde de jucatori. Uneori [la alte cluburi] munca a fost foarte lungă, uneori nu. "
 
Pep Guardiola și-a lăudat jucătorii pentru spectacolul lor - descriind în special afișajul lui Bernado Silva ca "o capodoperă". El a salutat, de asemenea, mijlocasul de 18 ani, Phil Foden, care a spus că a devenit acum un membru cu drepturi depline al primei echipe care a făcut doar debutul său senior în noiembrie anul trecut.