Coşul tău este gol!

Real teen Vinicius a lovit jucătorul echipei Atletico în derby-u

03.09.2018 0
Real Madrid, adolescentul brazilian, Vinicius Jr, a simțit partea întunecată a rivalității clubului său cu Atletico Madrid, când a fost mușcat de un adversar după ce a înscris de două ori într-un meci derby de rezervă de duminică.
 
Vinicius, în vârstă de 18 ani, sa mutat la Real, în iunie tricouri fotbal ieftine, după ce a semnat de la gigantii brazilieni Flamengo 42 de milioane de euro, dar nu a reușit să intre în prima echipă și a jucat pentru partea lor de rezervă Real Madrid Castilla din divizia a treia regionalizată din Spania.
 
El a inselat ambele goluri ale lui Real in derby-ul care a terminat cu 2-2, dar sa ciocnit cu capul lui Atletico Madrid B, Tachi, care a incercat sa-si scufunde dintii in spatele capului brazilian ca perechea de tusse pentru minge.
 
Tachi a scapat de un cartonaș roșu și a primit doar o rezervare pentru incident, în timp ce Vinicius a luat de asemenea un cartonaș galben pentru disidență.
 
Barcelona înainte Luis Suarez este infamat pentru muscatura adversarilor de trei ori în timp ce joacă pentru Ajax, Liverpool și Uruguay, deși nu a mai făcut-o din nou după ce sa alăturat clubului catalan în 2014.