Coşul tău este gol!

Mijlocașul Juventus explică influența acțiunilor după meciul UEF

02.11.2018 0
Mijlocașul Juventus Blaise Matudi a împărtășit o perspectivă incredibilă asupra schimbării mentalității pe care au câștigat-o campioanele Serie A de la Cristiano Ronaldo.
 
Ronaldo, în vârstă de 33 de ani, a ajuns la Juve în afara sezonului, cu clubul care dorește ambiția de a pune capăt secetei din Liga Campionilor.
 
În ciuda vârstei sale înaintate, Ronaldo a comandat un transfer de limbă și club de la Real Madrid, în timp ce el a lăsat o moștenire ca marcator de timp record cu patru titluri din Liga Campionilor în nouă ani strălucitori.
 
In timp ce existau rezerve de influenta sa potentiala de la sectiuni din presa tricou Juventus 18/19, cu pretentii ca el ar putea fi dincolo de varful sau - Matuidi a aruncat o lumina in hotararea completa a castigatorului de cinci ori pe Ballon d'Or - care a infectat echipa lor .
 
"Ronaldo face echipa să joace bine, cu el vă simțiți mai puternic. El permite echipei să joace mai bine cu mingea și este un lider", a declarat el pentru RMC. "Ne-am întors de la Manchester cu avionul și am fost foarte obosiți.
 
"În dimineața următoare l-am găsit în sala de gimnastică și mi-a spus că trebuie să continue să lucreze. Are 33 de ani, dar este un exemplu."
 
Ronaldo a înscris șapte goluri și a înregistrat cinci asistențe în zece meciuri de la data aderării la ghirlande italiene într-un transfer reportat de £ 105 de la Los Blancos.