Coşul tău este gol!

Messi a părăsit echipa de la Barcelona pentru Huesca înainte de

13.04.2019 0
Ernesto Valverde a decis să renunțe la o serie de nume importante în acest weekend, în timp ce clubul se uită la meciul din Liga Campionilor marți
Managerul de la Barcelona, ​​Ernesto Valverde, a numit o echipă de 18 persoane care a fost înfrântă în acest week-end de la Liga împotriva Huesca.
 
Clubul catalan călătorește sâmbătă la El Alcoraz pentru a-și lua oamenii de la Francisco, în timp ce își doresc să-și mențină diferența de 11 puncte în partea de sus a mesei peste Atletico Madrid.
 
Valverde a decis să părăsească Lionel Messi și Sergio Busquets acasă la Barcelona pentru a se odihni înainte de confruntarea Ligii Campionilor cu Manchester United marți.
 
Ivan Rakitic este de asemenea absent din echipă cu febră, în timp ce Sergio Roberto va pierde și din cauza unei probleme musculare la piciorul stâng.
 
În plus, Luis Suarez și Gerard Pique sunt, de asemenea, dispuși să rateze conflictul împotriva Huesca, deoarece ambii sunt suspendați.
 
Barcelona dețin în prezent un avans subțire agregat de 1-0 asupra Red Devils din Liga Campionilor, după întâlnirea de la primul-pătrat finală miercuri.
 
Din acest motiv, Valverde a optat pentru a-și lăsa jucătorii de astăzi acasă pentru a se asigura că sunt complet pregătiți și pregătiți să-și finalizeze slujba împotriva bărbaților lui Ole Gunnar Solskjaer săptămâna viitoare.
 
Clubul Premier League a câștigat o victorie remarcabilă în revenirea la Paris Saint-Germain în runda precedentă a competiției, iar Valverde este precaut de amenințarea pe care o ridică de acasă.
 
Cu toate acestea, există încă unele nume de stele prezente în echipa de la Barcelona pentru a se confrunta cu Huesca, cum ar fi Ousmane Dembele și Philippe Coutinho ambele incluse.
 
Nr. 1, portarul Marc-Andre Ter Stegen este de asemenea în echipă, în ciuda faptului că a jucat în fiecare sezon La Liga pe Jasper Cillessen, cu toate acestea, el ar putea fi încă banchetat în favoarea Olandei internaționale.
 
Riqui Puig este inclus în clasamentul celor 19 ani care încă mai caută primul său start într-o cămașă de la Barca, care a urmat de la 35 de minute cameo la Copa del Rey la începutul acestui sezon ca înlocuitor.
 
Există, de asemenea, loc pentru colegul său prospere Moussa Wague, care este, de asemenea, în căutarea pentru debutul său pentru clubul Camp Nou urmând de la 17 apariții pentru echipa B în acest sezon.