Coşul tău este gol!

Manchester United au fost înțelepți să tragă mufa pe Paulo Dybal

07.08.2019 0
Atunci când știrea duminică seară că Manchester United a decis să încheie negocierile pentru a semna Paulo Dybala, aceasta a scufundat imediat o bună parte din fanii lor într-o disperare profundă.
 
Aceasta a fost cea care a semnat fanii United au fost disperați să vadă ce se întâmplă în această vară; cea care a venit cu o doză autentică de emoție.
 
Dybala, în vârstă de 25 de ani, care a marcat 78 de goluri în cele patru sezoane la Juventus, este un adevărat talent de talie mondială și ar fi putut să-l înfrume pe Old Trafford.
 
Nu fusese un jucător pe care United îl urmăreau activ, dar când Juventus a sugerat că vor fi pregătiți să-l schimbe pentru Romelu Lukaku, ambii fiind în valoare de aproximativ 80 de milioane de lire sterline, au fost intrigați să afle mai multe.
 
La început părea o șansă reală ca o înțelegere să se întâmple, iar United să poată descărca atacantul belgian nedorit pentru Dybala
 
United știe că sunt încă lipsiți de creativitate autentică în ultima treime a terenului, iar jucătorul argentinian ar fi fost o soluție pregătită.
 
Dar, în timpul negocierilor, United a început să se simtă neliniștit în perioada de timp pe care o luau și cererile pe care jucătorul și anturajul său le făceau.
 
S-a raportat că Dybala căuta un salariu săptămânal de aproximativ 350.000 de lire sterline, ceea ce l-ar fi făcut cel de-al doilea jucător cel mai bine plătit al lui United, în timp ce agentul său căuta, de asemenea, o taxă de aproximativ 13,7 milioane de lire sterline.
 
Achitarea unor astfel de salarii exorbitante nu garantează succesul, deoarece Alexis Sanchez, care se estimează că va câștiga în jur de 500.000 de lire sterline pe săptămână, a dovedit cu revenirea lui 5 goluri din 45 de jocuri de când s-a alăturat de la Arsenal în urmă cu optsprezece luni.
 
În general, United a avut impresia distinctă că Dybala nu era prea dornic să li se alăture, dar conștient că nu mai era dorit la Juventus, era pregătit să facă mișcarea în condiții de suferință, mai ales dacă cerințele sale salariale ar putea fi satisfăcute.
 
Fiind înșelat cu un superstar dezinteresat, i-a readus prea multe amintiri proaste lui United despre experiența lor cu Angel Di Maria.
 
În 2014, în ciuda faptului că a ajutat Real Madrid să câștige Liga Campionilor, clubul spaniol l-a vândut pe argentinian lui United pentru 59,7 milioane de lire sterline.
 
La început, Di Maria arăta o achiziție minunată, un obiectiv tăiat la Leicester City fiind un punct de plecare timpuriu, dar de îndată ce toamna a coborât a părut să se retragă și a jucat ca cineva care nu a vrut niciodată să fie la Old Trafford.
 
După un singur sezon, nepopularul Di Maria a fost vândut în pierdere la Paris Saint-Germain de un United cicatrizat și dezamăgit.