Coşul tău este gol!

Manchester United Manchester vrea să se retragă din echipa națio

19.08.2018 0
Echipa belgiană a jucat bine în Cupa Mondială a Rusiei, trecută. European Devils Roșii până la semifinale și, în cele din urmă, a câștigat locul al treilea. Ca centru principal al echipei, performanța lui Lukaku a fost, de asemenea, confirmată în unanimitate. Dar acum, Lukaku a început să plănuiască să se retragă din echipa națională.
 
Lukaku a acceptat un interviu cu Business Insider și a spus că intenționează să se retragă din echipa națională după Cupa europeană în 2020. Lukaku a spus: "Mă simt că după Cupa europeană, mă voi opri. Pentru noi fiecare competiție Standardul minim este să ajung la semifinale și apoi să merg mai departe pe această bază Sunt acum 25 de ani și nu am ajuns la vârful meu Vreau să concurez cu tinerii pentru că ei vor să-mi ia locul acum, nu vreau să pierde după ei, dar după doi ani, vremurile vor fi ale lor. "
 
Remarcile lui Lukaku sunt încă destul de surprinzătoare. Trebuie remarcat că chiar și după doi ani, Lukaku are doar 27 de ani. Este încă epoca de aur a jucătorilor de fotbal. Este evident, foarte surprinzător, că echipa sa retras din echipa națională atât de devreme. Dar pentru Manchester United, este evident un lucru bun. Fără presiunea evenimentelor din echipa națională, jucătorii pot obține mai mult timp de odihnă și este mai avantajos să-și extindă cariera.