Coşul tău este gol!

Manchester City, sezonul uimitor ar putea lăsa totuși fanii nemu

30.04.2019 0
Manchester City a câștigat cu 1-0 la Burnley, dar nu a fost frumos, dar managerul Pep Guardiola și jucătorii săi nu-i vor păsa un pic. Victoria înseamnă că, odată cu două jocuri rămase în sezon, ei își controlează destinul într-una dintre cele mai intense titluri de fotbal din Anglia. Singurul lucru este că titlul ar putea să nu fie suficient pentru fanii clubului.
 
Pentru o oră de joc de duminică, nu ar fi fost neapărat așa cum ar fi cazul, totuși. După dispariția confortabilă a arhivaților Manchester United în timpul săptămânii trecute, City a găsit pe locul 15 locul Burnley mult mai greu de desființat. În timp ce bărbații lui Pep au aruncat tot ce aveau la Clarets, marginea de tăiere, atât de rutină, o parte din piesa lor nu a fost văzută până în minutul 63 când Sergio Aguero a ajuns destul de mult pe o minge care a fost prinsă sub picioare pentru ao trece peste line pentru singurul scop al jocului.
 
În timp ce câștigătoarea jocului nu era nimic de scris, festivalurile euphorice ale jucătorilor orașului au arătat cât de mult însemna asta. În timp ce mai rămăsese încă o jumătate de oră pentru a juca, în cele din urmă s-au rupt rezistența lui Burnley și au știut ce ar putea fi cea mai dificilă potrivire a rundei lor de titlu fiind a lor.
 
Câștigul pune orașul înapoi pe masa de liga cu 92 de puncte, cu un punct înaintea celui de-al doilea loc Liverpool. Ambele cluburi se așteaptă să-și câștige restul de două meciuri, ceea ce înseamnă că, atunci când sezonul se încheie pe 12 mai, City ar putea câștiga liga cu 98 de puncte, în timp ce Liverpool ar putea termina pe locul al doilea cu 97. Dacă este adevărat, a fost suficient pentru a le câștiga Premier League în 93% din timp.
 
La fel de dureros ca și cum ar putea fi, Liverpool poate obține încă ceva imens din acest sezon. Spre deosebire de City, ei încă mai trăiesc în Liga Campionilor și dacă pot depăși Barcelona în semifinale - fără sarcini mici - vor fi mari favoriți pentru a câștiga turneul pentru a șasea oară, mai mult decât dublu față de cea mai apropiată engleză engleză .
 
Dar ceea ce ar putea fi cel mai nebun cu privire la acest sezon este că, dacă acest scenariu complet realist se joacă - City câștigând liga, Liverpool Liga Campionilor - fanii ambelor echipe ar fi aproape sigur să se simtă dezamăgiți. În timp ce un titlu nu este nimic de mirosit, fanii orașului au intrat în sezonul în speranța de a vedea echipa lor, proaspăt de un record-set de 100 de puncte titlu câștigătoare sezon, câștiga Liga Campionilor pentru prima dată. Apoi, după ce au câștigat Cupa Ligii EFL și au fost încă provocatoare pe alte trei fronturi, primul cvadruplu în istoria fotbalului englez a devenit obiectivul, până când Spurs a spulberat aceste vise la începutul acestei luni.
 
Între timp, la fel de mult ca Liverpool s-ar putea să adauge un alt titlu al Ligii Campionilor la cabinetul lor de trofee deja ambalat, ceea ce le-ar plăcea și mai mult este un titlu al ligii, deoarece nu au câștigat niciunul din sezonul 1989-90, doi ani întregi înainte de formarea Premier League. În timpul acelei vagoane lungi, Liverpool a adăugat un trofeu al Ligii Campionilor la tragerea lor și a ajuns la alte două finale.
 
Desigur, ceea ce face ca sportul să fie atât de magic este imprevizibilitatea tuturor tricou de fotbal Manchester City Copii. În timp ce ambele părți vor fi favorizate în jocurile finale ale sezonului, ambele au un meci left care ar putea arunca o cheie în lucruri - Leicester pentru Manchester City și Wolves pentru Liverpool. În toate discuțiile despre urmărirea lor de patru ori, toată lumea pare să fi uitat că, dacă City scapă, Liverpool este în linie pentru dublu. Desigur, dacă City câștigă liga și FA Cup în săptămâna viitoare, ar putea câștiga o înălțime internă rară. În cele mai uimitoare sezoane, de ce nu o ultimă întorsătură să agitați lucrurile.