Coşul tău este gol!

Klopp risipește zvonurile legate de el cu Juventus

29.05.2019 0
Juventus caută succesorul lui Massimiliano Allegri și a aruncat ochi lăcomiei la german când se pregătește pentru finala Ligii Campionilor.
 
Jurgen Klopp declară că rapoartele care îl conectează cu Juventus sunt "bâlbâi" și insistă că nu are interes să plece din Liverpool.
 
Campionii de la Serie A vânează un nou șef după ce se despart cu Massimiliano Allegri.
 
Lazio, Simone Inzaghi, antrenorul echipei Chelsea, Maurizio Sarri, și agentul liber Antonio Conte, sunt printre numele care au fost menționați în legătură cu rolul.
 
Bărcile din Bianconeri consideră că Klopp și managerul Manchester City, Pep Guardiola, sunt opțiuni ideale - deși mai puțin realiste, dar germanul a înlăturat orice îndoială cu privire la viitorul său, în timp ce el se concentrează asupra finalei Ligii Campionilor din acest weekend.
 
"Bineînțeles că este o ligă pe care îmi place, Italia este o țară frumoasă tricouri fotbal Juventus 18/19 ieftine, dar zvonurile despre mine de a merge la Juventus sunt ticăloși", a declarat Klopp pentru Sky Sport Italia.
 
"Nu este nimic adevărat despre asta, nu voi pleca din Liverpool.
 
"Îl cunosc pe Serie A foarte bine, îl urmăresc și îmi place, dar voi rămâne la Liverpool".
 
Liverpool speră să fie încoronat campioană europeană pentru a șasea oară când vor întâlni sîmbătă rivalii Premier League Tottenham la Wanda Metropolitano.
 
Deținătorul germanului a făcut o pasă nepermisă care ia permis lui Karim Benzema să dea lui Real conducerea la scurt timp după jumătatea timpului de la Kiev, înainte de a lăsa o lovitură de mare distanță de la Gareth Bale să-și prindă mâinile pentru a încheia victoria giganților spanioli.
 
Reds-ul încearcă să atenueze dezamăgirea de a pierde titlul Premier League în Manchester City în ultima zi a sezonului.
 
Liverpool la învins pe Wolves pentru a încheia un record de 97 de puncte - un record pentru un runner-up în zborul de top al limbii engleze - dar nu a reușit să depășească City, care a câștigat 4-1 la Brighton.