Coşul tău este gol!

Cu capul lui Foden, City s-a răzbunat pe Tottenham

07.11.2019 0
După nebunia de miercuri, City și Tottenham s-au confruntat din nou la Manchester. După cele întâmplate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, echipa gazdă a fost copleșită de dorința de revans. Deși au câștigat 4-3, au renunțat la BL, dezbrăcându-i de al cincilea rezultat în minutul 94 pe verdictul arbitrului video.
 
Cu toate acestea, o dramă similară ar fi fost păcat să te aștepți de la un meci din Premier League ...
 
Însă media golului pentru minutul 5 a fost la fel ca în trei zile mai devreme. Sergio Agüero și-a aruncat mingea înapoi portarului Phil Foden (1-0). Acest lucru a făcut ca mijlocașul în vârstă de 18 ani să fie primul golgheter în City după 2000 și al treilea cel mai tânăr din Premier League care să înscrie.
 
Saltul a avut mai multe șanse pentru Manchesterieni, Bernardo Silva ar fi putut să marcheze două goluri, dar Paulo Gazzaniga, care l-a înlocuit pe Hugo Lloris, a fost amândoi bine poziționat și apărat de două ori.
 
Chiar și după rândul său, Tottenham nu a putut schimba tactica, londonezii erau de nădejde la contraatac, dar Ederson nu mai avea nimic de făcut. Nu avea nevoie de nicio fază serioasă ...
 
Spursul a marcat doar șapte puncte în liga față de celelalte șase (doar Manchester United are un echilibru mai rău: șase puncte), în timp ce Manchester City are acum 21 de puncte.
 
City bating (meciul de miercuri împotriva MU) va câștiga, de asemenea, puncte 22, 23, 24 pentru City BL retrogradat.