Coşul tău este gol!

Cristiano Ronaldo înscrie la Udinese pentru a păstra Juventus

07.10.2018 0
Cristiano Ronaldo la ajutat pe Juventus să își mențină startul perfect la sezon, cu un obiectiv la Udinese, la sfârșitul unei săptămâni, umbrită de redeschiderea unei investigații de poliție în urma unei acuzații de viol împotriva Portugaliei.
 
Rodrigo Bentancur a marcat deschizătorul, în timp ce Juventus a făcut 10 victorii din 10 meciuri competitive și sa mutat la 24 de puncte în Serie A, nouă în fața celui de-al doilea Napoli, care a găzduit duminică Sassuolo. Dar Ronaldo - care neagă că a ucis Kathryn Mayorga în Las Vegas în 2009 - a fost centrul atenției în primul său joc, deoarece poliția din America a răspuns la afirmațiile făcute în revista germană Der Spiegel. Obiectivul portughez al proaspătului a obținut o victorie de 2-0.
 
Obiectivul mijlocașului Uruguayului, Bentancur, a fost primul său de la intrarea în Juventus la începutul sezonului trecut, în timp ce Ronaldo și-a luat locul la patru după mutarea de la Real Madrid.
 
"Din punct de vedere tehnic, aceasta a fost una dintre cele mai bune meciuri ale noastre, creând o mulțime și oferind foarte puțin", a spus antrenorul echipei Juventus, Massimiliano Allegri. "Este pentru prima oara in acest sezon cand am pariat doua meciuri fara a obtine un gol si asta e pozitiv. Astăzi am trecut mingea foarte bine [și] mai repede. "
 
Juve a dominat prima jumătate de oră și a pătruns în minutul 33 cu un contraatac, după ce Bentancur l-a lăsat pe João Cancelo pe partea dreaptă și sa îndreptat spre cruce.
 
Patru minute mai târziu, Mario Mandzukic a câștigat o minge liberă în zona de pedeapsă și a împăcat mingea pentru Ronaldo pentru a trage o condus veninos trecut Simone Scuffet.
 
Antonin Barak a lovit postul pentru Udinese, iar Kevin Lasagna a împușcat linia fiecărei jumătăți de joc, dar în caz contrar, Juventus a continuat să domine. Federico Bernardeschi și Ronaldo au refuzat alte goluri de către Scuffet, care a împins și o lovitură de la Cancelo înspre bară.