Coşul tău este gol!

Cristiano Ronaldo îl salvează pe Juventus în timp ce Real Madrid

31.10.2019 0
Cristiano Ronaldo a salvat-o pe Juventus când penalty-ul său a oferit o victorie abia meritată de 2-1 față de Genoa pe stadionul Allianz.
 
Juventus trebuia să răspundă victoriei lui Internazionale de la Brescia cu 24 de ore mai devreme pentru a reveni pe primul loc, iar lovitura de cap a lui Leonardo Bonucci din 36 de minute i-a trimis pe calea cea bună.
 
Grekick-ul lui Christian Kouame l-a păcălit pe portarul Juve, Gianluigi Buffon, când Genoa a nivelat patru minute mai târziu, însă demisia lui Francesco Cassata, după jumătatea timpului, a dat gazdelor mâna superioară încă o dată. Nu au putut să-și facă avantajul personalului să conteze și l-au pierdut atunci când înlocuitorul Adrien Rabiot a văzut roșu în minutul 86.
 
Ronaldo a fost în ofsaid atunci când a introdus mingea în plasă în timp ce a fost oprit - totuși, ulterior, a fost prins de Antonio Sanabria în careu și nu a greșit cu pedeapsa sa, scuturându-i înroșirea lui Juve.
 
Atalanta a menținut primii trei rivali Napoli la distanță, forțând o remiză de 2-2 la Stadio San Paolo. Golul lui Nikola Maksimovic, în minutul 16, al unei centrări de la José Callejón, a adus scurt Napoli pe o parte a treia cu oaspeții în formă, dar Remo Freuler a egalat cu puțin timp înainte de jumătatea timpului.
 
Arkadiusz Milik, care a lovit un post la jumătatea primei reprize, a refăcut conducerea lui Napoli, trimițând-o pe Fabian Ruiz cu mingea în minutul 72. Cu toate acestea, Josip Ilicic a învins capcana pentru a egaliza la patru minute, iar slovenul a fost apoi refuzat câștigător în timpul opririi.
 
În Spania, Real Madrid a trecut de clubul de jos Leganés cu 5-0 la Santiago Bernabéu pentru a menține presiunea asupra liderilor de la La Liga Barcelona. Real, învins cu 1-0 la Real Mallorca în ultima lor ieșire din liga - a avut nevoie de doar șapte minute pentru a deschide scorul prin atacantul brazilian Rodrygo. Mijlocașul german Toni Kroos s-a aruncat curând acasă cu o secundă la postul apropiat.
 
În minutul 24, Sergio Ramos a marcat un penalty la a doua încercare, după ce lovitura sa inițială a fost salvată de Juan Soriano, care a fost condus de VAR pentru a fi fost în afara liniei sale. Karim Benzema a obținut în sfârșit un gol meritat când a transformat un penalty cu 20 de minute.
 
Înlocuitorul Luka Jovic a marcat primul său gol din ligă de la o mutare de vară cu bani mari de la Eintracht Frankfurt, când a intrat la poarta din spate în timpul opririi. Real s-a închis într-un punct al liderilor Barcelona, ​​ambele cluburi jucând acum 10 meciuri.
 
Valencia a luptat din nou pentru a remiza cu 1-1 împotriva lui Sevilla la Mestalla. Lucas Ocampos le-a oferit vizitatorilor conducerea în timpul primei reprize. Los Che s-au gândit că au egalat pe 75 de minute, doar pentru Manu Vallejo să-și vadă efortul înlăturat de un steag din offside. Totuși, înlocuitorul lui Ruben Sobrino, s-a asigurat de un punct cu 10 minute rămase când s-a îndreptat spre casă dintr-o lovitură liberă.