Coşul tău este gol!

Buffon este de acord să se reîntoarcă la Juventus

03.07.2019 0
Fostul portar italian a plecat din Juve pentru PSG vara trecută după ce a câștigat șapte titluri Serie A la rând. Sa mutat la capitala franceză în speranța de a le ajuta să câștige Liga Campionilor.
 
Cu toate acestea, în ciuda faptului că a câștigat confortabil Ligue 1, a fost o campanie copleșitoare pentru parizienii care au pierdut în finala Coupe de France și au fost eliminați de la Coupe de la Ligue la etapa trimestrială.
 
Dar punctul scăzut al campaniei pentru cei 41 de ani a avut loc în timpul rundei Ligii Campionilor cu Manchester United, în care PSG, după ce a câștigat cu 2-0 la Old Trafford, a pierdut 3-1 acasă - cu Buffon la vina pentru unul dintre goluri - să se prăbușească la prima etapă knock-out pentru al treilea sezon consecutiv.
 
Clubul a anunțat că pleacă după 12 luni, după ce a petrecut sezonul partajând locul de plecare cu Franța Internațional Alphonse Areola și PSG se află în discuții cu AC Milan în urma unei mutare a lui Gianluigi Donnarumma ca înlocuitor pentru Buffon.
 
La Juventus, Buffon este de așteptat să ajungă înapoi la Wojciech Szczesny, cu Mattia Perin probabil să plece.
 
Buffon a semnat pentru Bianconeri din Parma în 2001 și a rămas timp de 17 ani, câștigând titlul Serie A în 11 ocazii - deși doi au fost luați mai târziu în urma scandalului Calciopoli.
 
În ultimele patru sezoane, el a câștigat liga și ceașcă dublu în fiecare, dar a pierdut două finale ale Ligii Campionilor în trei sezon, din 2015-2017, în timp ce competiția premier europeană a continuat să se alunge lui Buffon. El a fost, de asemenea, un finalist care a pierdut cu Juve în 2003.
 
O sursa a declarat pentru ESPN FC ca rapoartele lui Buffon vor deveni director la Juve odata cu expirarea contractului de 12 luni sunt premature.